Contacteer ons

U kan ons altijd contacteren of vragen voor een vrijblijvende offerte.
Ons team staat altijd voor u klaar. 

Tel: +32(0)475 28 61 93
Fax: +32(0)3 336 56 19

[email protected]

In de kijker

EXPERT IN POLYCHAPE – INDUSTRIËLE CHAPE – REDOCRETE

Algemene Chapewerken Neyens is dé expert op vlak van polychape – industriële chape – redocrete. Dit zijn stevige vloeren, bestemd om rechtstreeks te weerstaan aan zwaarder, specifiek werk zoals in garages, kelders en bergruimten.

Functionele vloer

In de eerste plaats zijn het dus vooral functionele vloeren, maar men plaatst ze steeds meer ook in woon- en winkelruimten. Tevens kan u ze ook op vloerverwarming laten plaatsen mits de juiste wapening. Na het laten leggen van polychape beschikt u over een volledig afgewerkte vloer, waardoor u later geen tegels of dergelijke meer hoeft te laten plaatsen.

Voorwaarden

  • minimum temperatuur = 0 °C, maximum temperatuur = 25 °C en dit zowel binnen als buiten
  • tochtvrije ruimte
  • kan op vloerverwarming geplaatst worden mits aan volgende voorwaarden voldaan wordt:
    • polychape van minimum 8 cm dikte
    • vloerverwarming is minimum 2 dagen voor plaatsing polychape uitgeschakeld
    • vloerverwarming mag na minimum 28 dagen langzaam terug opgestart worden (+ 1 °C/dag)

Kleurverschillen

Om verschillende redenen is het praktisch onvermijdelijk om in dergelijke vloeren geen kleurverschillen te verkrijgen. Dit komt onder andere door het uitzweten van de polychape - industriële chape - redocrete, de kleuronregelmatigheid van het cement en de verspreiding, hoeveelheid en kwaliteit van het pigment. Deze kleurverschillen geven onze polychapevloeren echter het uitzicht van een natuurstenen vloer, maar dan zonder de cementvoegen.

Polychapenota

Alvorens wij een polychapevloer komen plaatsen, vragen wij u om onze polychapenota aandachtig te lezen en ons deze ingevuld en ondertekend terug te bezorgen.

Contacteer ons

Naast het plaatsen van polychapevloeren, voeren wij gewone chapewerken en isolatiewerken uit. Contacteer ons gerust met uw verdere vragen, of vraag een gratis offerte aan.