Algemene Chapewerken Neyens

Algemene Chapewerken Neyens - Zelfwerken patroonAlgemene Chapewerken Neyens is uw ideale aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent chape en polychape - industriële chape - redocrete. Wij zijn werkzaam in heel België en omstreken. Bovendien zijn wij bekend met alle gangbare voorwaarden en eisen voor chapevloeren, waardoor u steeds volledig in orde bent.

                                           Chapewerken

Voor algemene chapewerken bent u bij ons steeds aan het juiste adres. Met veel ervaring in de bouwsector en met chapewerken in het bijzonder, gaat ons team van professionals onder leiding van zelfwerkend patroon Tom Neyens steeds aan de slag. We geven u het nodige advies en plaatsen steeds de juiste chape of dekvloer in uw woning of bedrijfsruimte. 

                                                   Polychape - industriële chape – redocrete

Polychape - industriële chape – redocrete is een functionele vloersoort die we overal kunnen plaatsen. Bovendien zijn wij de specialist op vlak van polychape - industriële chape - redocrete. Als voordeel heeft u na deze werken een volledig afgewerkte vloer, u hoeft dus geen tegels of andere vloersoort meer te laten plaatsen.

Isolatiewerken

Isolatie is niet meer weg te denken uit het moderne bouwproces. Met de gepaste materialen zorgen wij ervoor dat het comfortabel is in uw woning en dat uw energiefactuur zal dalen. Op vlak van isolatie zijn er twee soorten: thermische isolatie die de warmte niet geleidt en akoestische isolatie die geluidshinder binnen de perken houdt.

Contacteer ons

Overtuigd van onze expertise en wilt u uw werken door ons laten uitvoeren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor uw verdere vragen.

Back to Top